Groene energie
ZigZagSolar

Wij maken mooie esthetische en betaalbare, high-tech zonnegevels. Ook hebben we een oplossing voor de geluidsoverlast die door het verkeer op wegen wordt veroorzaakt, door cassettes met een geïntegreerd zonnepaneel langs wegen te plaatsen.

Wat we doen

Zonnegevels
We bieden met onze zonnegevels een goede rentabiliteit voor onze klanten als middel in de strijd tegen klimaatverandering, luchtvervuiling, netcongestie en de hoge kosten voor energie.
Een concrete schaalbare oplossing, direct inzetbaar, zonder de nadelen van windmolens op het land, zonneparken, kerncentrales, zonnepanelen op daken. Met onze zelf ontwikkelde unieke simulatie software kunnen wij het optimale resultaat voor een project berekenen.

Geluidsschermen
Ons doel is om de geluidsoverlast van wegen met een ‘mooi en een winstgevend verdienmodel’ op te lossen door cassettes met een geïntegreerd zonnepaneel langs de wegen te plaatsen zodat de overlast van het geluid door absorptie wordt geblokkeerd en geneutraliseerd. Waarbij de cassettes tegelijkertijd energieleverend zijn door een efficiënt gebruik van de zonnepanelen.

Organisatie

We zijn een kleine maar groeiende organisatie met medewerkers die een serieuze en substantiële oplossing willen bieden voor het klimaatprobleem wereldwijd. En van de wereld een schonere, gezondere, mooiere, toekomstbestendige plek willen maken.