people planet
Duurzame consumptie
People for planet

Bij People for Planet dromen we van een maatschappij waar mensen en instellingen zich bewust zijn van hun impact op het milieu, en samenwerken aan een gezonde planeet.

Met de missie om positieve veranderingen te stimuleren, willen we mensen, privé en publieke sectoren verbinden, inspireren en empoweren door bewustmakings- en samenwerkingsprojecten op een inclusieve en transparante manier. Wij organiseren onder anderen interactieve lezingen, opruimacties, evenementen, workshops, brainstormsessies en andere projecten om oplossingen te vinden die onze gemeenschap kunnen helpen bij de overgang naar een duurzame samenleving.

Organisatie
People for Planet is een non-profitorganisatie die opgericht is door betrokken burgers die altijd open staan om te leren en ernaar streven onze impact op het milieu te begrijpen en te verlagen. In Augustus 2019 begonnen we met een actief groepje die aan een duurzamere toekomst voor de planeet wilden werken. Tijdens de pandemie hebben we de stichting opgesteld en geherstructureerd. Onze leden zijn voornamelijk expats met verschillende professionele achtergronden. Bij ons zijn alle afkomsten en expertises welkom!