bouwhulpgroep
Klimaattransitie mogelijk maken
Bouwhulpgroep

BouwhulpGroep is een architecten en adviesbureau met ruim 40 jaar ervaring in renovatie, transformatie en verduurzaming van de gebouwde omgeving. Als bureau adviseren wij zowel professionele woningeigenaren, zoals woningcorporaties, maar ook particuliere woningeigenaren om hun woonwensen te verwezenlijken. Aandacht voor bewoners en oog voor duurzaamheid en leefbaarheid staan bij ons centraal. We zijn actief door vrijwel het hele land, maar met name in de regio Eindhoven. Als architect en adviseurs hebben we ruim 25% van de woningen in Eindhoven in onze handen gehad en daarmee een schat aan informatie en kennis opgebouwd.

Wat we doen
We bieden advies, ontwerp en kwaliteitsborging bij het realiseren van je woon- en verduurzamingswensen. Als adviseur zijn wij betrokken bij diverse regionale, landelijke en Europese verduurzamingstrajecten. Daarnaast ontsluiten we onze kennis middels onze website www.bouwhulp.nl en blog www.duizendswoningenperdag.nl en artikelen in verschillende vakbladen.

Organisatie
BouwhulpGroep is een compacte organisatie van 12 personen met verschillende achtergronden ondersteunt door 40 jaar kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we snel schakelen en u helpen met uw vraagstukken in de gebouwde omgeving.