Over het klimaatnetwerk

Een klimaatnetwerk voor Eindhoven
Het Klimaatnetwerk Eindhoven verbindt de ‘groene gasten’ van de stad. Vele clubs en organisaties zijn actief om klimaatverandering tegen te gaan. De één werkt praktisch in een eigen wijk of  organisatie, de ander draagt bij aan beter beleid of meer bewustwording. Het klimaatprobleem is groot, samenwerking vinden we van cruciaal belang. 

Als aangesloten organisaties bij dit netwerk willen we vooral in actie komen. Niet te veel praten, maar vooral doen! Daarom willen we meer inzicht in elkaars werkzaamheden en kennis, zodat we ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar versterken waar mogelijk. Dat doen we via dit digitale platform maar ook door gezamenlijk aan casussen te werken. Dat is waar we nu mee zijn begonnen, maar het Klimaatnetwerk is nog volop in ontwikkeling. Doe je mee?

De Gemeente Eindhoven ondersteunt en faciliteert het Klimaatnetwerk en de aangesloten organisaties waar nodig. Ook is het netwerk een manier om inwoners bij de uitwerking van het klimaatplan te betrekken. 

Zoek op thema
Ben je benieuwd wie de aangesloten organisaties zijn?

Vind ze makkelijk met deze vijf thema’s:

Groeiend netwerk
Het klimaatnetwerk040 is een groeiend netwerk. Heb je een idee voor een organisatie of vereniging die ook in het netwerk past? Dat is fijn! Geef de naam en contactgegevens door via het
contactformulier.

Contact
Vragen, opmerkingen of ideeën? Neem gerust contact met ons op per
e-mail.

Social Media
Volg ons ook op social media:

FacebookLinkedInInstagram