Klimaatfestival Eindhoven

klimaatfestival 2021

Op 8 en 9 oktober 2021 vond het eerste Klimaatfestival van Klimaatnetwerk040 plaats in en om The New Block in Eindhoven! Twee dagen lang boden we jullie een uniek en creatief programma over klimaatverandering en klimaatproblematiek en vooral hoe we samen kunnen werken aan een circulaire en groene toekomst!


Bezoekers werden geïnspireerd door films over klimaatactivisme en klimaatmigratie, leerden van de inspirerende tentoonstelling over klimaatvriendelijke oplossingen voor bouwen en wonen. Gingen het gesprek aan met de Nationale Energiecommissaris, ontmoetten wethouder Rik Thijs en volgden een workshop circulair ondernemen. Het voedsel van de toekomst werd geproefd terwijl genoten werd van muziek en een drankje. Na een bezoek aan de New Block Expo bezochten de bezoekers de book swapping party, pakten nog een workshop over circular design mee en men liet zich verrassen door een proeverijtje van oesterzwamvoetjes.

Op 8 oktober lag de focus op het professionele netwerk met lezingen, masterclasses en een groene netwerkborrel. Op 9 oktober was de publieksdag, gericht op jong en oud.

Volg onze socials voor foto’s en evenementen in de toekomst!
FacebookLinkedInInstagram

programma 8 oktoberprogramma 9 oktober